GRATIS FRAKT I VÄRLDEN

REGISTRERA DIG OCH FÅ 10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA BESTÄLLNING

Search
Close this search box.

Våra produkter

Marint kollagen

Pris för marint kollagen:

Skr405

Trepack:

60 kapslar
Rekommenderad dos 2 kapslar/dag

Innehåll/Rekommenderad dos
 • 100 % hydrolyserat kollagen 480 mg.
 • C-vitamin 20 mg 25 % av DRI

  Vi vet hur viktigt det är med kollagen, därför vill vi behålla det och se till att vår kropp tar upp rätt mängd kollagen.
  Vi har valt att arbeta med det marina kollagenet eftersom kroppen tar upp det 1,5 gånger mer än bovint kollagen (nötköttskollagen). Självvård ska inte vara komplicerat, 2 kapslar om dagen och du är klar.
  60 kapslar

  Rekommenderad dos 2 kapslar/dag
  100% hydrolyserat kollagen 480mg. Vitamin C 20mg 25% av DRI

  Ingredienser
 • 96 % marint kollagen från vildfångad torsk,
 • 4 % C-vitamin
 • grönsakskapsel

  Kollagen
  Du föddes med en fast, slät hud rik på kollagen. När du åldras förlorar din hud sitt kollagen vilket resulterar i lösare hud och rynkor. Vid 50 års ålder har din hud förlorat ungefär hälften av sitt kollagen.
  Under lång tid använder professionell hudvård och plastikkirurgi kollagen. Många hudlotioner innehåller till exempel små mängder kollagen. Men det här sättet att lägga till små mängder ytligt på din hud kanske inte skapar den djupa och långvariga effekt du verkligen vill ha.
  Under the Skin Collagen är helt naturligt 100% rent marint kollagen. Den innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen eller något annat konstgjort innehåll.

  Marinkollagen
  Vårt marina kollagen är från Norge, tillverkat av vildfångad torsk och vårt fiske är MCS-certifierat.
  För oss är det väldigt viktigt att hålla produkten ren, Under the Skin kollagen innehåller inga konstgjorda färger, konserveringsmedel, sötningsmedel eller fyllmedel.

  C-vitamin
  C-vitamin bidrar till kollagenbildning, vilket är viktigt för hudens normala funktion
 • Under huden lyser betakaroten + HA.

  Pris:

  Skr621

  Tvåpack:

  *2 månaders leverans

  60 kapslar
  Rekommenderad dos 1 kapsel/dag

  Innehåll/Rekommenderad dos
 • Betakaroten 10 % (Dunaliella salina) Algursprung 18 mg,
 • Hyaluronsyra (natriumhyaluronat) 111 mg,
 • Magnesiumstearat 14 mg,
 • Kiseldioxid 6 mg,
 • Grönsakskapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)

  En unik formula som hjälper dig att få en djup och fin solbränna samtidigt som du håller huden återfuktad.
  Med noggrant utvalda ingredienser för att få en maximerad effekt av betakaroten har vi valt Dunaliella salina, en alg som innehåller dubbelt så mycket betakaroten som morot.
  För att sedan även få återfuktad hy innehåller Shine 35,6% hyaluronsyra som tillsammans med betakaroten ger din hud en återfuktad och en perfekt sommarglöd.

  Innehåll/100 g
 • Betakaroten 10 % (Dunaliella salina)
 • Alger 18 mg,
 • Hyaluronsyra (natriumhyaluronat) 111 mg,
 • Magnesiumstearat 14 mg,
 • Kiseldioxid 6 mg,
 • Grönsakskapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)

 • Det som är bra med BETAKAROTEN

  stärkt immunförsvar Främjar A läkning av brutna ben Ökar kroppens tolerans mot gifter Återfuktar huden inifrån Främjar matsmältningen Förebygger nattblindhet och ögonsjukdomar Skyddar huden mot solskador Främjar hudpigmentering och detta bidrar till en snabbare och bättre solbränna Främjar smörjningen av alla membran och stärker kroppens slemhinnor För bästa effekt bör du börja med ett extra tillskott av betakaroten cirka 6-8 veckor innan den planerade solsemestern.

  Dunaliella salina

  Betakaroten: Ett näringsämne från extrema alger Den rikaste naturliga källan till karotenoiden betakaroten är mikroalgen Dunaliella salina. Den massiva ansamlingen av betakarotenproduktion av D. salina är omvänt proportionell mot höga salthalter och förhållanden med brist på näringsämnen. Cellerna från icke-induktiva förhållanden är gröna; men under stressförhållanden blir cellerna röda av en massiv ansamling av karotenoider. Av alla karotenoider är betakaroten den mest framträdande, och står för 95 % på torrviktsbasis. Den nutraceutiska användningen av detta pigment är baserad på dess funktion som en giftfri vitamin A-prekursor, som används i multivitamin- och specialformuleringar på grund av dess unika tillväxtmiljö och halotolerans mot saltlösningar. Dunaliella producerar många karotenoidpigment, där de mest framträdande är betakaroten (upp till 14 % torrvikt), tillsammans med mindre mängder alfa-karoten, lutein och lykopen. Betakaroten är också en antioxidant som kan fånga reaktiva syrearter som är involverade i åldringsprocessen.

  Hyaluronic acid

  Hyaluronic acid är ett kroppsämne som finns naturligt i huden och i vår ledvätska. Hyaluronic acid (HA) kan absorbera upp till 1000 gånger sin vikt i vatten. Vi har valt att tillsätta 35,6% Hyaluronic acid till Shine Betakaroten +HA eftersom huden behöver extra fukt när vi är i solen och för att förhindra rynkor och istället ge en extra lyster.

  Omega 3

 • 90 kapslar
 • Rekommenderad dos 2 kapslar/dag
 • innehåller 1000 mg OmeGo®️ laxolja.

  Under the Skin omega 3 är gjord av 100 % OmeGo®️ laxolja i en fiskgelkapsel.
  OmeGo®️ laxolja är en patenttyp av norsk laxolja. Det unika med denna laxolja är att den är 100 % ren och verkligen färsk från fjorden: sashimiklassad, icke-GMO, antibiotikafri och bearbetad inom några timmar efter fångsten.

  OmeGo®️ är rik på EPA och DHA, som båda bidrar till normal kardiovaskulär funktion. DHA bidrar också till hjärnans normala funktion.

  Denna laxolja har en komplett kombination av omega-fettsyror och astaxantin,
 • Astaxanthin fungerar som en antioxidant.
 • Överlägsen antioxidantkapacitet jämfört med vitamin C och E
 • Stöd en hälsosam oxidativ balans

  OmeGo®️ har mer astaxanthin per gram än många kommersiellt tillgängliga.
  1 kapsel innehåller 1000 mg OmeGo®️ laxolja.
 • Bright

 • 60 kapslar
 • Rekommenderad dos 1 kapsel/dag.

  Ljusar upp hudtonen, minskar pigmentering, akneärr och ökar hudens elasticitet. Glutation hjälper till att bibehålla det normala uttrycket av hudpigment, vilket resulterar i en ljus och jämn hudton och hjälper till att bibehålla hudens naturliga fukthalt och elasticitet.

  Ingredienser L-glutation (konventionell form), Vitamin C (L-askorbinsyra), Ekologisk kiseldioxid (bambuextrakt) HPMC Vegan hård gelkapsel.

  Glutation Det inre lagret av huden kallas dermis, medan den yttre ytan som är synlig för våra ögon är epidermis. Den huvudsakliga faktorn som bestämmer färgen på mänsklig hud är innehållet av melanin i huden. Melanin produceras av celler som kallas melanocyter.
  I ökande doser hjälper glutation till att göra huden ljusare genom att minska melanocyter, och därigenom minska melanin i huden och få den att se rättvisare ut.
  Glutationblekningsprocessen börjar från insidan av huden. (dermis) till utsidan (epidermis). Det kan ta ett tag att se den första förändringen i en persons hudton

  Bambuextrakt Bambu är för närvarande den vanligaste källan till naturlig organisk kiseldioxid. Den har en kiseldioxidhalt på cirka 70 %.
  Silica gör att dina naglar blir starka hår blir tjockare, glänsande och växer snabbare. Huden blir mer elastisk, slätare och fastare, och befintliga fläckar och akne kommer att försvinna snabbare.

  C-vitamin Glutation och vitamin C fungerar som två följeslagare antioxidanter som kan återvinna varandra från sina radikaliserade former tillbaka till sina aktiva antioxidantformer.